Oud-leden, leden, familieleden van leden, ondernemers of dorpsgenoten die REBO Woningmakelaars Rebelle een warm hart toedragen kunnen ‘Vriend van Rebelle’ worden. Als ‘Vriend van Rebelle’ blijf je o.a. jaarrond op de hoogte van alle ins en outs van de vereniging en help je de vereniging door een financiële
bijdrage te leveren.

Wat kost het om vriend van Rebelle te worden? Om lid te worden van de Vrienden van Rebelle kun je kiezen uit de volgende 2 categorieën:

  1. Leden: Dit lidmaatschap is voor leden van Rebelle. De bijdrage is € 20,-. Hiermee ondersteun je de vereniging in al zijn activiteiten en als extra wordt je vermeld op het bord “Vrienden van Rebelle” welke terug te vinden is in de sporthal en langs onze beachvelden.
  2. Niet leden: Dit lidmaatschap is voor niet-leden van Rebelle. De bijdrage is €40,-*. Hiermee ondersteun je de vereniging in al zijn activiteiten en ontvang je ons clubblad “Volleyskoop” thuis. En als extra wordt je vermeld op het bord “Vrienden van Rebelle” welke terug te vinden is in de sporthal en langs onze beachvelden.

* Krijg 10 euro korting op het lidmaatschap als niet Rebelle lid wanneer je de edities van de volleyskoop
digitaal via de mail wilt ontvangen.

Aanmelden kan door het Aanmeldformulier Vrienden van Rebelle te downloaden en deze te mailen naar pr@reborebelle.nl.

vrienden hebben zich al aangemeld om Vriend van Rebelle te worden
0