Wij bedanken onze sponsoren voor hun bijdrage!

Sponsoring:
Heeft u belangstelling om volleybalvereniging REBO Woningmakelaars te ondersteunen, dan komen we graag met u in gesprek. Neem s.v.p. contact op met Lisanne Willems (Sponsorcommissie) via sponsoring@reborebelle.nl

 

REBO Woningmakelaars

REBO Woningmakelaars biedt advies en assistentie bij de koop, verkoop, (tijdelijke) huur en verhuur van huis, appartement of garage. REBo Woningmakelaars heeft een groot woningenbestand en veel kennis van de regionale woningmarkt. Daardoor weten zij niet alleen wat er te koop ís, maar ook wat er te koop kómt.

van Breda

Sinds de oprichting in 1977 heeft Van Breda zich gespecialiseerd in de ouderenzorg. Mede door de centrale ligging van het bedrijf, is van Breda in staat om zorgcentra in heel Nederland probleemloos en snel te ondersteunen bij de aanschaf, de aanleg en het onderhoud van zorgcommunicatiesystemen.

Theothorne

Bestaat al 60 jaar waarvan 45 jaar in een familie exploitatie te Dieren. Tegenwoordig worden de exploitatie uitgevoerd door een jong fris team. Goede bereikbaarheid met de auto en openbaar vervoer en vrij parkeren in de omgeving.

Creaza

Wij zijn creaza. Een flexibel, creatief en veelzijdig bureau dat op creatieve wijze en met een persoonlijke benadering bedrijven, organisaties en merken helpt groeien. Ondernemers helpt zich te presenteren. Zowel offline als online. Met een resultaatgerichte aanpak die past bij de doelstellingen en budget.

Printmasters

Printmasters is a fast-growing 100% Dutch company, offering personalization services for promotional products, in a one-stop-shop platform situated in NW of Romania, village Cicarlau, St. DN1C, 83x. Our values RESPECT, RESPONSIBILITY, RESULTS, reflect our commitment to a positive impact on our activity. Minimizing our impact on the environment and adding value to our social, and governance impact by recognizing the role of all stakeholders are key pillars of our business.

vd Veen Schilders

Met vd Veen schilders haakt u aan op een traditie in kwaliteit; inmiddels vier generaties lang. Directeur Rens van der Veen trad in 1996 als vierde generatie van der Veen aan als bedrijfsleider. Voor particulier en bedrijf is vd Veen schilders een vertrouwde en betrouwbare partner. Wilt u kunnen rekenen op de inzet van vakmensen die al hun kennis en vakmanschap inzetten op uw 'klus'. Kies dan voor vd Veen schilders. Hoe groot of klein uw opdracht ook is.

Van Lente

Van Lente Systeemintegratie biedt innovatieve totaaloplossingen voor het gehele productieproces. Voor ons is iedere klant uniek. Onze goed opgeleide en betrokken medewerkers zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Daarnaast bieden we totaaloplossingen in onder meer de food & feed, machinebouw, utiliteit en zorg. We werken dagelijks aan duurzame, efficiënte, veilige systemen en complexe systemen. Met 85 jaar kennis en ervaring van de voedingsmiddelenindustrie, complexe utiliteitsinstallaties, professionele machinebouw en zorginstellingen.

Schülski IT

Heeft u hulp nodig op het gebied van ICT in Dieren en omstreken? Dan kunt u bij Schülski-IT terecht, voor onder andere advies ondersteuning en reparaties!

Riacho Wijnen

Riacho wijnen verkoopt een veelzijdig assortiment aan wijnen en bezorgen gratis aan huis in Dieren, Ellecom, Spankeren, Laag-Soeren, Rheden, De Steeg, Brummen, Eerbeek en Leuvenheim. Afhalen is in overleg mogelijk.