Clubkleding eenvoudig zelf te bestellen!   

Samen met onze materiaalsponsor Veldman Sport uit Velp hebben we het heel gemakkelijk gemaakt om zelf je sportkleding aan te schaffen. Eenvoudig, met mooie korting, bedrukt indien gewenst en direct thuis gestuurd. Er is een aparte clubpagina met onze eigen clubkledinglijn. Je weet dan zeker dat je hetzelfde inspeelshirt koopt als je teamgenoten. Bestel je met je team in één keer (8 of meer stuks) dan ontvang je extra korting. Een mooie deal voor de leden en de vereniging. Op alle aankopen in de shop ontvangt de vereniging 10% cashback korting.

Onderstaand alles op een rij:

 Eén verenigingswebshop waar je de clubcollectie rechtstreeks kan bestellen:  

    • 15% korting op de alle kleding en accessoires
    • mogelijkheid tot bedrukken van shirt met nummer/naam of clublogo
    • thuisbezorgen of ophalen bij Veldman Sport
    • eenvoudig betalen
    • je steunt met 10% cashback je eigen vereniging. 
 
 

Hoe zit het eigenlijk met kleding?

In principe zal iedereen bij REBO Woningmakelaars Rebelle zijn eigen tenue moeten aanschaffen. Door sponsoring probeert de vereniging een uniforme aankleding binnen de vereniging te krijgen. De uitstraling van één vereniging. Dit lukt natuurlijk niet altijd, maar de laatste jaren is het ons gelukt in ieder geval alle teams te voorzien van een verenigingsshirt. Vanuit hygiëne overwegingen koopt iedereen zijn eigen broekje (shorts), net als zijn schoenen. 

Ken je iemand die jouw team wil sponsoren?

Sponsoring loopt altijd via de vereniging. Meld je daarom bij de sponsorcommissie of het bestuur (bestuur@reborebelle.nl) als iemand jouw of de vereniging wil sponsoren. 

Wie regelt de materialen?

Niels Akse (Niels_akse@hotmail.com) verzorgd alle materialen binnen de vereniging. Heb je vragen? neem contact met hem op. Alle verenigingskleding wordt aangeschaft bij Veldman Sport.