Afgelopen donderdag waren er 3 teams die mochten aantreden voor hun doordeweekse wedstrijd. Heren 2 mocht aantreden in Twello tegen Voorwaarts H2 waarbij de heren 4 punten mee naar Dieren namen en een stap verder naar het kampioenschap in de 2e klasse hebben gezet. Heren 3 mocht aantreden in Doetinchem tegen Orion H5. Helaas bleven de punten in Doetinchem. Dames 4 wist wel een 4-tal punten mee te nemen naar Dieren in hun wedstrijd tegen GTH/Torpedo D2. Met deze uitslag staan ze momenteel op een tweede plek in de poule. 

Vrijdagavond mochten een 5-tal team hun wedstrijd spelen. 4 teams speelden een uitwedstrijd, alleen Meisjes C speelde in onze sporthal Theothorne. Helaas ging deze wedstrijd met 4-0 verloren en gingen de punten mee met WSV. Heren 4 mocht aantreden in Apeldoorn. Zij namen 1 puntje mee vanuit Apeldoorn na een 3-1 verlies tegen Dynamo H9. Dames 5 mocht ook in Apeldoorn spelen tegen Alterno D9 en namen net als Heren 4 een puntje mee naar Dieren na een 3-1 verlies. Hiermee blijven ze echter wel op een mooie 3e plek staan in de poule. Dames 1 liep tegen het 2e verlies aan dit seizoen. De wedstrijd tegen Dynamo 5 ging met 3-1 naar de speelsters uit Apeldoorn. Ondanks dit verlies blijven onze dames 1e staan in de poule. 

Zaterdag was voor Rebelle een mooie dag met goede resultaten. Jongens B wist een 3-1 overwinning te behalen op Gemini. De mini’s zowel N2, N3 en N4 behaalde mooie overwinningen met soms overduidelijke setstanden (17-45). Heren 1 wist na een spannende pot in het Omnisportcentrum in Apeldoorn tegen Dynamo 4 de overwinning mee naar huis te nemen (2-3). Jongens C wist na een 3-1 overwinning op Time Out de 4 punten uit Diepenheim mee te nemen naar Dieren. Meisjes A nam een 3-1 overwinning mee naar huis tegen Avior in De Scheg in Deventer. Als laatste mocht Dames 3 aantreden in Raalte tegen Salvora D3 en ook deze wedstrijd ging met een overwinning mee naar huis. Hiermee staan ze weer op de eerste plaats in de 2e klasse. 

Quote van de week: "Zij moeten, wij mogen" - Luuk Hoekstra (coach D3)