Sinds 2022 heeft de gemeente het groot onderhoud aan de sporthal op de planning staan. Medio 2023 kreeg dit concretere vormen en werd het bestuur vanuit de gemeente uitgenodigd om deel te nemen aan een informatieavond in zalencentrum Theothorne. Op deze bijeenkomst werd door de gemeente de planning en de plannen voor het groot onderhoud van de sporthal gepresenteerd.

De werkzaamheden aan de sporthal zullen bestaan o.a. uit het vervangen van de asbesthoudende dakleien en het vervangen van de CV-ketels. Tijdens dit groot onderhoud vindt ook een verduurzaming van de sporthal plaats. Het dak wordt beter geïsoleerd, lucht-water warmtepompen worden geplaatst, warmteterugwinning zal toegepast worden d.m.v. luchtbehandelingskasten, de sporthal wordt gasloos en er komen zonnepanelen op het dak van de sporthal.

Deze werkzaamheden zullen plaatsvinden in een afgesloten sporthal tussen 1 april en medio december 2024. Dit houd in dat we als vereniging in deze periode moeten uitwijken naar andere locaties in de gemeente.

We hebben hiervoor voorlopig 2 locaties gevonden. We gaan doordeweeks trainen in de Gymzalen van scholengemeenschap Het Rhedens en de wedstrijden zullen gespeeld worden in de Hangmat in Rheden.

Dit houd in dat we vanaf 1 april tot 8 mei (vanwege de eindexamens) een nieuw trainingsschema krijgen. Dit is terug te vinden op de volgende pagina. Vanaf begin mei gaan we weer beachen op onze mooie beachlocatie.

We hopen via deze weg iedereen hiermee voor nu voldoende op de hoogte gebracht te hebben. Omdat er ongetwijfeld toch nog vragen zijn aan het bestuur n.a.v. deze nieuwsbrief is er een vragenuurtje georganiseerd op donderdag 25 januari om 20:00 in zalencentrum Theothorne of je kan de vraag altijd mailen naar bestuur@reborebelle.nl.

 

Het bestuur